Ciutat

VIDEO | ERC porta la proposta del nou 'skatepark' al ple de l'Ajuntament

/ LLUÍS FRANCO

Construir un nou 'skatepark' "multiús" per practicar 'skate', BMX, i patins. Aquesta és la proposta del grup municipal d'Esquerra Republicana (ERC) que portarà al ple municipal el proper dimarts 5 de novembre. Aquesta moció sorgeix pel "deteriorament" del parc de patinatge ubicat al parc de Catalunya, expliquen els republicans, construït fa més de deu anys i que ja acumula "milers de denúncies" a la plataforma change.org. El nou parc es construiria a la mateixa zona.

View this post on Instagram

El grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Sabadell va registrar l’11 d’octubre una moció per al pròxim Ple de dimarts 5 en què l’insta a aprovar la construcció d’un nou parc de patinatge (skatepark) multiús a la zona del parc Catalunya on hi ha l’actual, construït fa més de deu anys i actualment molt deteriorat. La iniciativa és fruit del treball conjunt dels republicans i les seves joventuts, el Jovent Republicà, amb la plataforma Skatepark Sabadell, que en reivindica la renovació. . #SabadellRepublicana #Sabadell #skatepark #skateparksabadell #sabadellskatepark #skate #skateboard #bmx #rollerskating #scooter #plesbd #parcCatalunya

A post shared by Esquerra Republicana SBD 🎗️ (@erc_sbd) on

A la proposta, Esquerra proposa incorporar un 'bowl’ i una ‘skate plaza’ per donar espai a altres disciplines esportives i principiants i demana escoltar els agents implicats, com ara la plataforma Skatepark Sabadell, per dissenyar el nou projecte.

El portaveu republicà, Gabriel Fernàndez, ha posat sobre la taula la necessitat de "vetllar per un espai públic de qualitat", mentre que la regidora Glòria Llobet ha destacat que "no es pot expulsar el jovent de l'espai públic per falta d'inversió".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top