Ciutat

VIDEO | ERC porta la proposta del nou ‘skatepark’ al ple de l’Ajuntament

/ LLUÍS FRANCO

Construir un nou ‘skatepark’ “multiús” per practicar ‘skate’, BMX, i patins. Aquesta és la proposta del grup municipal d’Esquerra Republicana (ERC) que portarà al ple municipal el proper dimarts 5 de novembre. Aquesta moció sorgeix pel “deteriorament” del parc de patinatge ubicat al parc de Catalunya, expliquen els republicans, construït fa més de deu anys i que ja acumula “milers de denúncies” a la plataforma change.org. El nou parc es construiria a la mateixa zona.

A la proposta, Esquerra proposa incorporar un ‘bowl’ i una ‘skate plaza’ per donar espai a altres disciplines esportives i principiants i demana escoltar els agents implicats, com ara la plataforma Skatepark Sabadell, per dissenyar el nou projecte.

El portaveu republicà, Gabriel Fernàndez, ha posat sobre la taula la necessitat de “vetllar per un espai públic de qualitat”, mentre que la regidora Glòria Llobet ha destacat que “no es pot expulsar el jovent de l’espai públic per falta d’inversió”.

Comentaris
To Top