Ciutat

Lourdes Ciuró (JxS) lliga el suport a una investidura espanyola “a seure en una taula de negociació”

La portaveu del grup municipal de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha presentat aquest dijous a la tarda la campanya de Junts per Catalunya a les eleccions generals del 10 de novembre acompanyada d’altres regidors i membres de la formació. Com en els comicis del mes d’abril, la llista per Barcelona l’encapçala Laura Borràs i l’eslògan és “Ni un vot enrere”. Al cartell de campanya s’hi poden veure retrats de la mateixa cap de llista, de l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez (empresonat i inhabilitat) i Carles Puigdemont, entre altres.

Ciuró, amb els regidors Francesc Baró i Quim Carné a la seva dreta i esquerra respectivament / D.S.

“Som en campanya per l’altivesa i la xuleria de Pedro Sánchez”, ha dit Ciuró en una atenció als mitjans prèvia a la tradicional fotografia amb el cartell de campanya. L’exdiputada sabadellenca ha lligat el suport del seu partit a la formació de govern a Espanya “a canvi de seure en una taula de negociació” i “donar una sortida als més de dos milions de persones que reivindiquen al carrer el seu dret a l’autodeterminació”. En aquest sentit, garanteix que “els nostres vots no seran mai a canvi de res” i que els vots a Junts aniran a favor de Catalunya: infraestructures, reconeixement del dèficit fiscal, serveis socials, etc.

Els juntaires es presenten a les eleccions “per ser la veu dels represaliats” a Madrid. Aquells, segons Lourdes Ciuró, a qui una sentència “ignominiosa” ha condemnat injustament “per no haver fet res, per uns delictes inventats”. L’ara regidora a l’Ajuntament ha reclamat, fent al·lusió a l’eslògan de la seva campanya, “ni un vot enrere”, apel·lant la ciutadania a no quedar-se a casa per guanyar-se el dret a l’autodeterminació a les urnes.

Sopresa per la CUP

“No deixa de sorprendre el canvi de criteri que fa la CUP“, diu Lourdes Ciuró, preguntada pel fet que els cupaires es presenten per primera vegada a les eleccions generals. Espera que no sigui un càlcul electoralista i la reivindicació dels drets dels catalans “es mantingui intacta”.

Ciuró lamenta que les forces independentistes no vagin juntes a les urnes i aplaudeix la llista de la seva formació, que incorpora perfils de procedències ideològiques diverses com Roger Español, Marina Geli o Toni Morral.

Arrenca la campanya més curta

Comentaris
To Top