Publicitat
Esports

El Sabadell no es refia del cuer Badalona

La plantilla es va fer la foto oficial en l'acte de presentació del futbol base / Críspulo Díaz (Cedida)

"Les diferències sobre el terreny de joc mai són tan grans com demostra la classificació". Les paraules d'Antonio Hidalgo són tot un avís per evitar qualsevol mena d'excés de confiança davant la visita del Badalona, actual cuer del grup. Això sí, el conjunt escapolat es troba en una dinàmica positiva des de l'arribada a la banqueta de Manolo González, un tècnic amb molta experiència a la Segona B. De fet, el mateix Hidalgo s'ha encarregat de subratllar-ho. "És un dels entrenadors que millor coneix la categoria i sap què cal fer". De moment, encara no ha perdut en els tres partits dirigits i ha sumat 5 dels 6 punts que ha fet el Badalona en aquesta lliga, destacant la primera victòria la jornada anterior a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant l'Espanyol B (1-2).

El vestidor arlequinat no es refia, doncs, d'un rival que, a més, se li dóna molt bé l'estadi creualtenc: no ha perdut en cap de les 9 últimes visites amb un balanç de 5 empats i 4 victòries. Hidalgo confia en les bones sensacions que va deixar el seu equip al Johan Cruyff malgrat encaixar la segona derrota de la temporada. "Ens agafem a això i també a la gran comunió que hi ha entre l'afició i el vestidor. És molt important i volem que continuï així per poder tirar endavant". El triomf garanteix recuperar lloc de 'play-off' perquè s'enfronten entre si Barcelona B i Andorra.

Publicitat

El capità Ángel Martínez, per acumulació de targetes, serà una baixa sensible i a la convocatòria ha entrat el jove del filial Marc Bellalta. El tècnic pot escollir entre diferents opcions. Pot apostar pel canvi de peça entrant el jove Alberto Leira o moure una mica més l'onze endarrerint Xavi Boniquet i en aquest cas, Edgar podria ser titular en un dibuix més ofensiu davant el presumible mur que aixecarà el Badalona on, per cert, juguen els exarlequinats Valentín Merchán i Adri Díaz. El partit torna, per fi, a l'horari típic de les 5 de la tarda de diumenge i tindrà l'arbitratge de l'aragonès Daniel David Baiges Dones, de 29 anys. Mai ha dirigit al Sabadell, però coneix la Creu Alta perquè va actuar de quart àrbitre a Segona A en els duels contra Girona (0-2) i Llagostera (1-1) de la temporada 14/15.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top