Publicitat
Esports

Antonio Hidalgo: "És una victòria que reforça la nostra idea"

El tècnic Antonio Hidalgo aqusta tarda seguint les evolucions dels seus jugadors davant el Badalona / LL. FRANCO

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després de la victòria davant el Badalona (1-0).

Guió del partit: "Durant la setmana vam parlar, i sabíem, que aquest Badalona amb el Manolo ha canviat moltíssim. És un equip molt treballat on és molt complicat trobar espais a l'esquena dels mig centres i dels carrils. És cert que a la primera meitat no ha passat res tot i que teníem el partit controlat. Ens ha faltat fluïdesa amb l'Adri -Cuevas- i el Boni -Boniquet- massa baixos. Al descans, ho hem corregit. Tanmateix, a la segona meitat, hem estat més encertats en les situacions de dos contra u, un aspecte que ens constava. Hem fet un partit molt seriós".

Triomf molt treballat, un dels que ha costat més a la Nova Creu Alta: "Totes les victòries són importants. Avui ens visitava un gran equip que per atacar-lo és molt complicat. Té un entrenador que coneix la categoria i et posa en problemes com per exemple, els canvis en l'esquema de joc. En fases del joc ha passat de jugar amb quatre defenses a fer-ho amb 5 i això ha obligat a canviar la nostra disposició sobre el terreny de joc. A vegades dona la sensació que ve l'últim i és fàcil però no ha estat així".

Tornar a guanyar després del Johan Cruyff: "Era important guanyar com més aviat millor. Són victòries molt treballades que reforcen la idea. Avui hem tingut un plantejament diferent del normal que ens dóna una riquesa diferent com a equip".

Segon malefici trencat (Victòria al Rico Pérez i triomf a la Nova Creu Alta davant el Badalona): "Simplement són dades. Per a nosaltres és un partit més on hem sumat tres punts més. Ara ja hem de pensar amb el partit de dissabte on ens espera un duel molt, molt difícil amb l'Andorra. Hem de continuar".

Aitor Pascual: "Ha estat un èxtasi"

Publicitat

Sobre el partit: La primera meitat ha estat molt complicada perquè el Badalona s'ha tancat amb dues línies de cinc i quatre jugadors i això ens ha costat molt arribar i crear ocasions. A la segona meitat hem tingut més espais i per sort he pogut marcar el gol.

Connexió amb Aarón: Ens entenem molt bé. Amb l'Aarón vam coincidir a les categories inferiors Racing de Ferrol i també amb el primer equip quan vam debutar. El gol ha estat un èxtasi. Estic content per marcar i per la victòria tan treabllada que hem aconseguit.

Grego: "La clau és fer-nos forts a la Nova Creu Alta"

L'equip se situa a la segona posició: La clau és fer-nos forts a la Nova Creu Alta si volem lluitar per coses maques però sempre tocant de peus a terra. Encara que sigui aviat, hem d'aprofitar els moments i la bona situació de l'equip.

Alberto Leira: "A 2aB no existeixen els partits fàcils"

Titularitat i victòria: "Estic content pels primers minuts com a titular, per la victòria i per tenir la paciència necessària per trobar el forat davant un equip molt complicat. A 2ab no existeixen els partits còmodes i tots els punts s'han de lluitar molt".

El Sabadell tomba el Badalona amb un gran gol d’Aitor Pascual (1-0)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top