Castellar del Vallès

Castellar millora la seguretat de les parades del bus

Obres de millora a les parades del bus de Castellar / AJUNTAMENT DE CASTELLAR

L'Ajuntament de Castellar del Vallès està duent a terme dues actuacions a les urbanitzacions Aire-Sol C i Aire-Sol A-B amb l’objectiu de millorar la seguretat de les parades d’autobús. Concretament, es tracta de parades de la línia C4 situades al peu de la carretera B-124.

Així, d’una banda, l’actuació a l’Aire-Sol C consisteix en la creació d’una rotonda al punt que connecta la urbanització amb la carretera, a la intersecció amb els carrers del Boix, de Camamilla i de la Sajolida. Aquest nou element, que permetrà ordenar el trànsit d’entrada i sortida de la urbanització, garantirà que l’espai previst per a l’aturada de l’autobús sigui segur.

Mentre durin les obres, en tot moment es podrà entrar i sortir del nucli en vehicle, tot i que de manera puntual hi haurà afectacions parcials de trànsit. També cal assenyalar que la implantació provisional de les casetes d’obra al lateral del carrer de la Menta comportarà que en aquesta zona la circulació sigui d’entrada pel carrer del Boix i de sortida pel carrer de la Menta.

Publicitat

Pel que fa als treballs a l’Aire-Sol A-B, consistiran en l’obertura d’un nou accés al passatge Lluçanès, actualment sense sortida, de manera que, en els dos sentits de circulació, l’autobús pugui entrar-hi i sortir-hi. Per fer-ho, s’ampliarà la vorera que limita amb la carretera B-124 i, un cop finalitzada la intervenció, l’accés a aquest passatge serà exclusiu per a l’autobús, serveis i veïnat de la via.

La durada prevista d’aquestes obres és de set setmanes.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top