Esports

El sabadellenc Òscar García Junyent dirigirà el Celta de Vigo

Junyent continua vinculat a la ciutat amb el Campus que organitza amb els seus germans / Lluís Franco

Les banquetes de Primera Divisió tenen, a partir d’avui, un inquilí sabadellenc. Es tracta del creualtenc Òscar García Junyent (46 anys) que s’ha convertit en el nou entrenador del Celta de Vigo en substitució del destituït Fran Escribà. Serà la seva primera aventura en el futbol espanyol després de les experiències viscudes a l’estranger, dirigint el Maccabi (en dues etapes), Brighton i Watford a Anglaterra, Saint Etienne a França i Olimpiakos a Grècia. També havia estat l’entrenador del juvenil A del FC Barcelona en categories inferiors i ajudant de Johan Cruyff a la Selecció Catalana. Com a jugador va militar en el FC Barcelona, Albacete, València, Espanyol i Lleida.

El Celta, situat en zona de descens en aquests moments amb només 9 punts, havia barallat diversos noms, com el ‘Pitu’ Abelardo, però finalment s’ha decantat per un tècnic de l’escola blaugrana. Per Balaidos també han passat Luis Enrique o Juan Carlos Unzué. Ara té un gran repte al davant i el destí ha fet que el seu debut a la banqueta ‘celeste’ sigui dissabte que ve (21 hores) al Camp Nou davant el FC Barcelona. L’Óscar ha mantingut sempre el vincle amb Sabadell a través del Campus de Tecnificació García Junyent que organitzen els tres germans des de fa cinc anys en la Zona Esportiva de Can Rull.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top