MONTCADA

Protesta dels treballadors de General Cable de Montcada i Manlleu al Departament de Treball

Els concentrats, a les portes del Departament de Treball aquest dilluns / ACN

Un centenar de treballadors de General Cable de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) i de Manlleu (Osona) s'ha concentrat aquest dilluns davant del Departament de Treball per protestar contra el tancament de les plantes. Des de primera hora del matí, els concentrats lluïen màscares, han fet sonar sirenes, han llançat petards i han obligat a tallar el carrer Sepúlveda, al tram on hi ha la seu del departament.

El Departament de Treball ha acollit la segona reunió per discutir l'ERO que va presentar la propietària de les plantes, la multinacional Prysmian, i que suposarà l'acomiadament de 334 persones a Manlleu i 153 a Montcada i Reixac. Els treballadors volien mostrar el rebuig a la decisió quan entressin els representants de l'empresa, però ja eren dins des de primera hora.

Publicitat

Les mobilitzacions dels treballadors han estat constants des que es van fer públiques les intencions de la multinacional italiana. Després de secundar aturades parcials en les darreres setmanes per lluitar per la defensa dels llocs de treball i la continuïtat de les dues factories, aquest dilluns s'ha convocat una vaga de 24 hores a la fàbrica de Montcada i Reixac i dijous es farà el mateix a la de Manlleu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top