Esports

La defensa de la Champions comença a Can Llong

El Club va guanyar la cinquena Copa d'Europa a Can Llong / V.ROVIRA

L'Astralpool Club Natació Sabadell femení ja coneix quins seran els rivals a la segona ronda de la Champions que es disputarà a Can Llong entre el 29 i l'1 de desembre. Les vigents campiones, excemptes a la ronda inaugural, es veuran les cares amb l'UVSE Budapest, vell conegut de les sabadellenques i rival amb qui s'hauran de disputar amb tota probabilitat la primera plaça, l'Utrecht holandès, que compta amb la jugadora Catharina van der Sloot, i el SIS Roma, l'exequip de la jugadora del Club, Ekaterina Tankeeva.

Publicitat

Dijous, revenja de la Supercopa d'Espanya

Abans de pensar amb la fase de grups de la competició continental, les jugadores de David Palma afronten aquest dijous a Can Llong (19.30 h) el duel ajornat de la Lliga Premaat davant el Mataró. Una bona oportunitat per venjar-se de la dolorosa derrota a la Supercopa d'Espanya. Les de Marina Zablith arriben a Sabadell amb la moral pels núvols després d'aconseguir el bitllet per a la segona ronda de la Champions on han quedat enquadrades amb l'Olympiacos, Dunaujvarós i Mediterrani.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top