Publicitat
Ciutat

Tsunami Democràtic convoca una mobilització a Sabadell per a la jornada de reflexió

Manifestació a Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

“Fem-los reflexionar, desobeïm la Junta Electoral Central”. Amb aquest lema el Tsunami Democràtic ha convocat una serie de mobilitzacions arreu de Catalunya, amb l’objectiu de trencar la quotidianitat d’una jornada de reflexió enrarida per la publicació de la sentència al judici del Procés. A Sabadell, la cita es concentra a la tarda.

Concretament, i segons s’ha difós a través de les xarxes socials, el col·lectiu planteja quatre marxes simultànies que conflueixin al centre de la ciutat. Així, s’ha convocat una trobada a les 17 h de dissabte a la plaça del Mestre Planes, una altra a la plaça del Pi, una altra a la de la Creu Alta i una darrera al Mur de la Llibertat, a Gràcia.

Des d’aquests quatre punts es sortirà en direcció a la plaça Doctor Robert, on es duran a terme activitats de caire cultural fins a les 20 h.

Jornada de reflexió moguda, 10-N amb garantia de poder votar

La convocatòria arreu del país ha despertat suspicàcies en el govern espanyol i advertències d’intervenir si es considera que cometen delictes electorals. Per clarificar les intencions, Tsunami ha emès un comunicat assegurant que la “jornada de desobediència a la Junta Electoral” vol mostrar el rebuig “a la repressió i la mordassa” de l’Estat. “Si la repressió de l’Estat no s’atura per la jornada de reflexió, tampoc s’aturarà la gent”, diuen, tot afirmant per al 10-N que Tsunami defensa l’exercici del dret a vot.

Publicitat
Comentaris
To Top