Ciutat

Una avaria provoca retards a la línia de Renfe de Sabadell

Tarda moguda a Rodalies de Catalunya i que complica la mobilitat a la línia de Sabadell, la R4. Per avaria en el sistema de senyalització entre Arc de Triomf i Plaça de Catalunya, es registren retards de 20 minuts a les línies R1, R3 i R4. Per aquest motiu, tècnics d’Adif estan treballant per reparar aquesta incidència que afecta les seves instal.lacions.

A més, un arbre caigut sobre la catenària obliga a interrompre el trànsit ferroviari de la línia R3 entre Mollet Santa Rosa i Granollers Canovelles. Tècnics d’Adif han donat una previsió de retirada per les 19.00 hores aproximadament.

Donada aquesta previsió i el volum de viatgers a transbordar, no és possible establir servei alternatiu per carretera. Aquesta mateixa línia hi ha hagut un atropellament aquest migdia que ha provocat problemes fins ben entrada la tarda a les línies que discorren pel Vallès.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top