Publicitat
Ciutat

ERC reivindica el reflex dels partits en la societat

Trobada d'ERC al Gremi de Fabricants / ERC Sabadell

El diputat d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats Joan Capdevila ha visitat aquest matí Sabadell en una trobada que coincideix amb la campanya de les eleccions generals. Capdevila ha estat president de la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme, i avui s’ha reunit al Gremi de Fabricants amb representants del Consell d’Economia Productiva, que integren el CIESC, la Cambra de Comerç de Sabadell i Pimec Vallès.

Capdevila ha estat acompanyat pel cap del grup municipal republicà, Juli Fernàndez, el portaveu, Gabriel Fernàndez, i la portaveu adjunta, Èlia Soriano-Costa. En la seva trobada, ha destacat “l’ànima pime” que assegura que té Esquerra Republicana. “Els partits triomfen si s’assemblen al país que volen representar”, ha assegurat.

En aquest sentit, ha traslladat el treball dels republicans al Congrés a favor dels autònoms i empreses catalans. En l’intercanvi d’opinions sobre la situació empresarial, Capdevila ha parlat, entre altres temes, de contractació pública, fiscalitat, digitalització i infraestructures.

Publicitat
Comentaris
To Top