Esports

Busquen la tercera sorpresa consecutiva

Isaac Serna en una acció del duel de la temporada passada / LL.F.

Res a perdre. El Sabadell Nord acomiadarà diumenge davant el Girona B (12 h) al seu particular Tourmalet lluny de Ca n’Oriac que l’ha dut a enfrontar-se a tres dels quatre primers classificats -Palamós, Mataró i filial gironí- en el darrer mes de competició. Fins ara, les dues sortides no han anat gens malament per als interessos dels homes de Quico Díaz. Dos empats a domicili, un d’ells amb regust amarg després de desaprofitar una pena màxima a Mataró, han permès maquillar les dues ensopegades consecutives al Municipal que han fet caure a l’equip a l’onzena posició de la taula. Amb la versió que tants bons fruits ha donat a l’equip lluny de Sabadell, serà la que intentarà mostrar l’equip per intentar fer saltar la banca. Novament el repte serà majúscul però si hi ha algú capaç d’aconseguir-ho, són els homes de Quico Díaz.

Sabadell i Mercantil, a per la segona

D’altra banda, a la Nacional Juvenil, Centre d’Esports i el Mercantil buscaran la segona victòria de la temporada davant la seva afició. Els de Miki Lladó s’enfronten aquest dissabte (17 h) al Badalona mentre els de Carlos López rebran diumenge (12 h) a la F.E. Grama.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top