Publicitat
Ciutat

Cartes per al ratolinet Pérez

La bústia del ratolinet Pérez / ALBERT SEGURA

La màgia és un dels components que mouen els més menuts de la casa, i la possibilitat de fer arribar les cartes al ratolinet Pérez per agrair-li el regal que els deixa sota el coixí s’ha convertit en una realitat a Sabadell. L'Agrupació de Pessebristes ha instal·lat la seva caseta i la de l'Olívia Rosegadora a la paret, ben alta per minimitzar possibles actes vandàlics, on els més menuts hi deixen dia rere dia menjar, com galetes o pa.

A més, una bústia permet deixar-hi també les cartes d'agraïment que molts menuts han anat deixant a les menudes portetes. Podeu seguir l'activitat del ratolinet a través del seu perfil a Instagram.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top