Ciutat

El Taulí rep 10.000 euros de l'Obra Social "la Caixa" per l'Onada de Petits Somriures i l'arbre de Nadal

Daniel Gatius, Pepi Rivera i Francesc Luque, aquest dijous / CEDIDA

El Parc Taulí ha rebut una donació de 10.000 euros de l'Obra Social "la Caixa" pel projecte Una Onada de Petits Somriures -que humanitza els espais pediàtrics- i la il·luminació de l'arbre de Nadal gegant que aquest any s'estrenarà al centre hospitalari.

El director de banca d’institucions de Barcelona de CaixaBank, Daniel Gatius, va visitar ahir la planta de Pediatria del Taulí per fer entrega del donatiu i el van rebre el director d’Economia i Finances i a la directora del Servei de Medicina Pediàtrica de l'hospital, Francesc LuquePepi Rivera respectivament.

Publicitat

Aquesta donació és la segona que l'entitat bancària fa al projecte de l'Onada de Petits Somriures. El 2018, CaixaBank ja va fer una altra aportació de 30.000 euros a aquesta iniciativa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top