Publicitat
Esports

El 'Mercantil Legends' viu una nova trobada molt emotiva

Grup de participants en aquesta nova trobada impulsada per Rafael Colldeforns / Críspulo Díaz (Cedida)

La secció històrica del Club Esportiu Mercantil, anomenada 'Mercantil Legends', va reunir un total de 53 d'exjugadors de l'entitat en una nova trobada que va tenir per escenari l'Hotel Suís de la nostra ciutat. El promotor de la reunió va ser Rafael Colldeforns, president del 'Mercantil Legends'. Va preparar un emotiu vídeo sobre la trajectòria del jugador Eladio Silvestre, des de la seva etapa al Mercantil fins al FC Barcelona. De fet, l'objectiu era reunir els tres mundialistes sabadellencs, Eladio Silvestre, Antonio Olmo i Marcelino Pérez Ayllón, però els dos primers finalment no van poder assistir per qüestions personals. En canvi, l'exjugador internacional del Sabadell i At. Madrid va ser una de les 'estrelles' de la vetllada, juntament amb altres mites com Manolo González o Tanco.

Entre els convidats va ser-hi el sabadellenc i excapità del Centre d'Esports Sabadell, Manolo Fernández, qui va voler compartir experiències futbolístiques amb els mercantilistes. "Ens ho passem molt bé i la idea es anar fent trobades cada 4 mesos. Ara el grup ja ha superat els 70 components i segur que continuarem creixent", explica amb entusiasme Rafael Colldeforns, principal impulsor des de l'inici d'aquesta iniciativa que també té un gran ressò a les xarxes socials.

Publicitat

El següent pas serà arribar a un acord amb el president del CE Mercantil, Jordi Grané, també present a l'acte, per oficialitzar el nom i establir alguna mena de lligam amb el club. "Ho faig amb molta il·lusió, però a vegades em sento desbordat i aniria bé una mica d'ajuda", diu Colldeforns.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top