Publicitat
Ciutat

Instal·len un punt de condol per al pare de Puigdemont al Racó del Campanar

Signatura al llibre de condol per la mort del pare de Carles Puigdemont / ALBERT SEGURA

El Racó del Campanar ha estat el lloc escollit per ubicar-hi un punt en què els ciutadans puguin traslladar les mostres de condol a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, que dimecres va perdre el seu pare. Es tracta d’una iniciativa que ha impulsat Junts per Sabadell, però que s’ha volgut despolititzar, segons van informar dijous fonts del partit.

Publicitat

Per aquest motiu s’ha instal·lat una taula amb una fotografia de l’expresident, una altra del seu pare i un llibre on es pot deixar un missatge. La formació ha anunciat que properament farà arribar el llibre a Puigdemont.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top