Vallès

Vallès Empresa neix per empoderar els directius

Presentació de Vallès Empresa / CEDIDA

Empoderar els empresaris, directius i professionals del Vallès perquè millorin les seves aptituds per afrontar els reptes econòmics, financers, organitzatius, tecnològics, mediambientals o socials del segle XXI. Aquest és l’objectiu de Vallès Empresa, una entitat que es va presentar dimarts a Cerdanyola del Vallès.

Aquesta iniciativa vol crear espais per compartir informació, experiència i debat al voltant del món empresarial. També vol esdevenir un punt de trobada que permeti el creixement de la xarxa de contactes professionals. Per últim, fomentarà la cooperació entre els membres de l’entitat i amb externs que permetin impulsar nous projectes de valor afegit.

La iniciativa compta amb el suport de l’Associació d’Empreses de Cerdanyola del Vallès i de Sant Cugat Empresarial. En aquest sentit, Xavier Garriga, director de 30 Virtual –un dels promotors–, va aclarir que Vallès Empresa no concorrerà amb altres entitats com a representants empresarials. “Estem intentant sumar”, va assegurar Garriga. De fet, va subratllar que la nova iniciativa vol incidir en l’àmbit de l’empoderament per dirigir millor les organitzacions. “No hem d’entrar en temes de promoció i atracció empresarial, perquè hi ha altres agents que ja ho fan”.

Si més no, els promotors de l’entitat no la consideren un grup de pressió. Això sí, conviden altres empreses i organismes de l’entorn de la comarca que s’hi afegeixin per col·laborar-hi.

La formació en la gestió

Segons Francisco Hidalgo, l’administrador de Goldwater & Partner –un altre dels promotors–, “l’aprofitament de la gestió directiva comença per la formació”. En aquest sentit, es formarà els empresaris en termes de millora contínua, de qualitat, de prevenció de riscos laborals i finançament.

El pròxim dimecres 13 de novembre es farà la presentació pública de Vallès Empresa amb una conferència sobre les perspectives econòmiques a càrrec del degà de la UPF Barcelona School of Management, Oriol Amat, a Sant Cugat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top