Publicitat
Ciutat

Els sabadellencs, cridats a les urnes

Un total de 153.822 persones tenen dret a vot en aquestes eleccions generals

Vots en una urna de les passades eleccions generals / LLUÍS FRANCO

Aquest diumenge els sabadellencs estan cridats per segon cop aquest any a les urnes per escollir els diputats i senadors que els representaran a Madrid en el proper mandat. Es tracta d’una segona edició que se celebra després del fracàs en les negociacions entre partits per configurar un govern.

En aquesta ocasió, la ciutat disposarà de 56 col·legis electorals (una menys que a l’abril, donat que l’escola bressol Calvet d’Estrella ja no és centre de votació i s’ha traslladat la mesa a l’escola adjacent), 226 meses i 130 representants de l’administració pública, que seran els encarregats de transmetre les dades de participació i escrutini a la central de recollida de dades. El nombre total d’electors també varia. Les llistes del cens de Sabadell és de 153.822 persones, una dada que correspon al padró del 27 de juny, mentre que a l’abril hi havia unes 153.380, fet que suposa un increment de 442 electors.

Les escoles obriran portes a les 9.00 hores, després que a les 8.00 hores s’hagin constituït les meses. Es preveuen dos avenços de participació al llarg de la jornada. El primer serà a les 14.00 hores, i el segon a les 18.00 hores. Dues hores després, a les 20.00 hores, els col·legis tancaran portes, i serà llavors quan començarà el recompte de vots.

A banda, les persones amb mobilitat reduïda disposen del servei de Creu Roja de trasllat al centre de votació. Per sol·licitar el servei, cal trucar al telèfon 659 92 77 88.

Seguiment de la jornada a Diari de Sabadell

El Diari de Sabadell seguirà la jornada electoral durant tot el dia, amb cobertures en els diferents centres de votació i dels candidats. Podreu seguir el desenvolupament de la jornada tant al web com a les xarxes socials del Diari, a Twitter i a Facebook.

Cinc projectes esperen govern

Comentaris
To Top