Ciutat

Joan Mena (En Comú Podem): “Que cap vot de classe treballadora es quedi a casa”

Joan Miquel Mena votant a l'escola Salesians, de Sol i Padrís / DS

Cap al migdia, el número 5 d’En Comú Podem a la llista del Congrés per Barcelona, Joan Mena, ha votat als Salesians, de Sol i Padrís. Ha estat acompanyat de l’exregidor d’Educació Joan Berlanga.

En el col·legi electoral, Mena ha advertit que, segons les enquestes, la tercera posició a les eleccions es disputarà entre el seu partit i la ultradreta: “Hem de decidir pel futur del país. Si decidim per esperança o odi, si volem drets o privilegis, diàleg o confrontació”. Sobre la participació, ha demanat “que tothom surti a votar, que cap vot de classe treballadora es quedi a casa”.

Ha acabat amb un missatge dirigit als electors: “Volem que les urnes s’omplin de regulació dels lloguers, de derogació de la reforma laboral, d’increment en sanitat i educació, de lluita contra el canvi climàtic i de diàleg amb Catalunya”.

Els sabadellencs, cridats a les urnes

Comentaris
To Top