Ciutat

300.000 euros per millorar els patis de totes les escoles i llars d'infants de Sabadell

Un pati d'escola, a Espronceda / AJUNTAMENT DE SABADELL

L'Ajuntament de Sabadell ha adjudicat els treballs per millorar els patis de tots els centres de primària i d’educació especial públics, així com de les escoles bressol municipals. El consistori hi ha destinat uns 300.000 euros, i tindran incidència en un total de 38 centres.

Les actuacions es dividiran en tres lots, concretament en el subministrament i instal·lació de jocs infantils, de mobiliari (adjudicat a Crous Expert S.L per un import de 187.022,44 i 81.616,19 euros, respectivament) i de jardineres, així com la plantació d'arbres i arbustos (a càrrec de Jesús Gutiérrez Serra, per un import de 31.306,56 euros).

Els treballs permetran incidir en aquests espais d'ús col·lectiu, incorporant propostes de cada escola i que s'han analitzat amb criteris tècnics.

Publicitat

Quines accions es duran a terme?

Pel que fa al jocs infantils, les actuacions previstes inclouen la ubicació de més d’una cinquantena de cabanes o casetes, 16 cuinetes, 8 trenets, una trentena de taules de jocs i a l’entorn de 30 taules de ping-pong, a més d’estructures musicals, altres en forma de caseta o elements per a l’experimentació.

Entre els elements de mobiliari, s’instal·laran una vintena d’umbracles de fusta amb malla d’ombreig, 45 taules infantils de pícnic, una quarantena de baguls de resina, 12 bancs de fusta, 7 casetes de jardí i també baranes.

Pel que fa a la jardineria, es plantaran nous arbres i arbustos i s’instal·laran nous espais per a horts escolars, entre altres elements.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top