Ciutat

El govern de Sabadell aposta per combatre la desigualtat per frenar l’auge de l’extrema dreta

El portaveu del govern de Sabadell i primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, assegura que cal combatre la desigualtat per frenar l’auge de l’extrema dreta, després dels resultats electorals d’aquest diumenge, on Vox gairebé ha doblat els suports a la capital vallesana, passant dels 4.467 vots del 28 d’abril als 7.708 del 10-N.

Gibert apel·la a la classe política i també a les entitats socials a analitzar la causa de la pujada de l’extrema dreta: “Les causes són diverses, i van des de la desigualtat social al nacionalisme, en cada país és diferents, i des d’aquest govern estem apostant a combatre la desigualtat”, ha assenyalat en roda de premsa.

De fet, vol posar èmfasi en analitzar el motiu pel qual en barris humils es genera el vot en suport a l’extrema dreta i “mirar de solucionar els problemes del dia a dia”, ha assenyalat. “El repte que tenim com a forces polítiques i que hem de canalitzar és veure les situacions de la gent pateix perquè no es vegin obligats a passar-se a opcions extremistes, i que des de les forces progressistes hem combatut històricament”, ha afegit Gibert.

MAPES | Els resultats de les eleccions generals a Sabadell, districte a districte

Comentaris
To Top