Publicitat
Diners

El Grup Busquets llança la seva marca de moda

La seu del Grup Busquets / LLUÍS FRANCO

BeCool. Aquest és el nom de la nova marca de moda que ha llançat el Grup Busquets. L’empresa sabadellenca especialitzada en articles de papereria ha creat aquesta línia que se centrarà en la producció de bosses, motxilles, agendes i complements. Aquest llançament s’emmarca dins del pla estratègic del grup, que pretén créixer un 5% anual fins al 2021, just quan se celebri el seu centenari.

El director de Màrqueting del Grup Busquets, Joan Mateu, ha assenyalat que “s’han cuidat totes les textures, combinant-les harmoniosament amb dissenys elegants i orgànics amb elements gràfics i geomètrics”. Si més no, BeCool compta amb àmplia gamma de motxilles i complements com una ronyonera, funda per a la tauleta o el portàtil, estoig, paraigua, rellotge, ampolla, carpeta amb anelles o bloc de notes, entre altres.

Publicitat

Aquesta marca de moda ha estat creada pensant en dones urbanites i per a estudiants. “Ens preocupa la funció i la forma dels nostres productes i mirem que siguin el màxim de versàtils, elegants i pràctics alhora”, ha afegit Mateu. Per aquest motiu, tots els productes d’aquesta nova marca tenen fins a sis dissenys diferents. Aquesta nova producció es comercialitza a través dels canals de la firma, tant nacionals com internacionals. El Grup Busquets distribueix una vintena de marques, entre pròpies i exclusives. Ara, vol potenciar la presència de les marques pròpies i les representades a nous mercats. A més, vol continuar donant suport a noves línies de negoci en els seus mercats històrics.

Presència a 50 països

El Grup Busquets exporta a 50 països i compta amb 3.000 punts de venda a l’Estat espanyol, França, Itàlia, diferents països llatinoamericans, l’Orient Mitjà i l’Àsia. L’empresa, de quatre generacions, comercialitza un ampli ventall de motxilles, estoigs, maletes i complements, entre d’altres. Cada any renova 10.000 productes (articles escolars, objectes de regal i targetes, entre altres). A més, és la distribuïdora exclusiva de productes Santoro Gorjuss per a Espanya, Portugal i Andorra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top