Publicitat
Ciutat

L’Aeroport de Sabadell augmenta un 30,9% les seves operacions a l’octubre

La pista d'aterratge de l'Aeroport de Sabadell i els hangars dels serveis d'emergències i seguretat / VICTÒRIA ROVIRA

L’Aeroport de Sabadell va realitzar a l’octubre 4.519 operacions, un 30,9% més que en el mateix mes de 2018. En l’acumulat de gener a octubre, l’aeroport suma un total de 42.798 moviments, un 16,1% més que en el mateix període de l’any anterior.

Publicitat

Pel que fa als passatgers, a l’octubre es van comptabilitzar un total de 403, un 27,5% més que en el mateix mes de l’any passat. La xifra acumulada des de gener arriba als 4.303 passatgers, fet que suposa un increment del 14,6% respecte als mateixos mesos de 2018.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top