Ciutat

Zoom: La Cursa del Club

El diumenge passat es va celebrar la XXIX cursa del Club Natació Sabadell. Una cita que va tornar a ser un èxit de participació amb més de mig miler de corredors que van completar els recorreguts de 5 i 10 quilòmetres.

En un dia gèlid, però marcat pel bon ambient entre participats, aficionats i familiars, el corredor de la JAS Alejandro Avellaneda va ser el gran protagonista en guanyar en la modalitat dels 10 quilòmetres amb un temps de 32:18; seguit de Miquel Blanchart, del CN Sabadell (32:30); i d’Enric Basallote (33:36). En la prova dels 5 quilòmetres, Jordi Monsalve (16:51) va pujar a l’esglaó més alt de podi acompanyat d’Adrián Prados (17:49) i d’Alejandro Cantallops (17:53), ambdós del Club.