Publicitat
Esports

Iker Pajares: "El Mundial va ser un malson, vaig quedar molt tocat"

El jugador sabadellenc en una acció del passat Mundial a Doha /Cedida

El jugador sabadellenc Iker Pajares va viure una experiència molt amarga en el recent Mundial d'esquaix celebrat a Doha. Arribava amb moltes esperances de fer un bon campionat i, a més, va sortir afavorit en el sorteig del quadre, el més assequible a priori. En la primera ronda davant es va enfrontar al pakistanès Azlan Amjad, un rival teòricament molt inferior. De fet, l'Iker manava amb autoritat en el marcador i la victòria semblava a la butxaca. De manera imprevista, tot se'n va anar a orris. Una forta pilotada del sabadellenc es va estavellar, de manera fortuïta, en els testicles del seu rival, que va caure rodó a terra i va necessitar les assistències per abandonar la pista i retirar-se.

L'àrbitre va decidir desqualificar al jugador del Malibú Esportiu davant la seva incredulitat. "És la primera vegada que passa una situació així i no hi ha cap reglamentació que parli de desqualificació. Va ser totalment involuntari. No vaig tenir dret a cap recurs. En aquells moments vaig sentir molta impotència i ràbia, per no poder fer-hi res", explica l'Iker després d'uns dies de reflexió a casa seva. De fet, admet que "vaig quedar molt tocat i mentalment m'ha costat tirar endavant. Anava amb moltes ganes a aquest Mundial, en bona forma i disposat a fer alguna cosa important. El quadre també m'afavoria. No és el mateix quedar fora perquè el rival et supera o per una lesió que per una decisió arbitral que considero totalment injustificada. Ha estat molt dur de digerir".

Publicitat

L'Iker vol passar pàgina d'aquest infortunat episodi i ara ja està centrat en el seu nou compromís a partir del 19 de novembre. Es tracta de l'Open de Londres, una de les proves del circuit més prestigioses, on el seu objectiu serà sumar punts i continuar pujant posicions en el rànquing mundial. Ara es troba en el número 35 -el millor que ha ostentat mai-, només un per sota de Borja Golan. Aviat es pot convertir, doncs, en el millor jugador espanyol del circuit PSA.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top