Publicitat
Esports

L'Industrias B assalta Can Colapi i allarga la mala dinàmica de l'Escola Pia (5-7)

Els sabadellencs, tot i intentar-ho amb la tàctica del porter-jugador, no han pogut endur-se la victòria / D.S.

Es repeteix la història. Si l'any passat ja va succeir amb el desaparegut Isur de Terrassa, aquest dissabte s'ha repetit la mateixa situació amb l'Industrias B. Els colomencs, que arribaven al pavelló del carrer de Garcilaso amb 0 punts després de nou jornades, han estat capaços d'endur-se la victòria per 5 a 7. Una derrota que deixa els de Pedro Donoso a les portes del descens.

Des de l'inici del partit, els sabadellencs no han estat capaços de tenir el control del partit. Una circumstància que els de Jacob Bustamante han sabut aprofitar a la perfecció. Tot i sortir amb la primera unitat, l'equip ha tornat a veure's per sota en el marcador tot just començar. Una acció que aparentment havia de morir mansament a les mans de Santi Sahuquillo ha acabat al fons de la xarxa. Quatre dies després de Bisontes, els de Can Colapi tornaven a remar a contracorrent tot just començar. Semblava que aquest gol esperonaria els de Pedro Donoso però avui no ha estat el dia. Tot i el gol de Pep Font, autor de tres dianes, dues errades impròpies de l'equip han situat l'1 a 3 abans del minut 5. Afortunadament, però, l'equip ha sabut treure l'orgull i amb un parcial de 4 a 0 ha marxat als vestidors amb 5 a 3 gràcies als gols de Font, Marc PagèsCarlos Povedano. Mal joc però bon resultat.

Publicitat

A la represa, l'equip tenia el repte d'evitar el que havia passat a l'inici del duel, però Donoso no ha trobat la tecla per aturar-ho. Gol visitant per escurçar la diferència en els primers compassos. Ni la primera, ni la segona unitat ha estat capaç d'aturar el vendaval ofensiu dels colomencs. Poc abans de l'equador, un penal per mans de Jordi Sardà ha tornat a posar les taules a l'electrònic (5-5). Dos equips cara a cara amb dinàmiques totalment oposades. Tot i intentar-ho durant cinc minuts amb la tàctica del porter-jugador, han estat els de Jacob Bustamante qui s'han pogut endur la victòria i els primers punts de la temporada. L'Escola Pia necessita reaccionar urgentment.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top