Publicitat
Esports

Hidalgo: "Era important continuar forts a casa"

Antonio, pensatiu, durant el aprtit d'aquesta tarda davant el Nàstic / LL. FRANCO

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo, Edgar Hernández i Ian Mackay després de la victòria per 2 a 0 davant el Nàstic de Tarragona.

El bon moment de l'equip: "cada setmana és el que intentem fer: potenciar les nostres virtuts i minimitzar els punts forts del rival. Crec que hem fet una primera meitat molt completa sent superiors al Nàstic de Tarragona. A més, també hem aconseguit situar el 2 a 0 i d'aquesta manera evitar patir com ens va passar la setmana passada. La victòria és molt important per continuar forts a casa".

Altra vegada, porteria a 0: "hem parlat que havíem de ser molt sòlids. Avui el partit semblava que ha estat més fàcil del que ha sigut. Fins al minut 22 hem estat totalment superiors però el Nàstic ha tingut l'ocasió més clara. Afortunadament, Ian ha tornat a fer una gran intervenció".

El paper de l'Edgar: "és un jugador especial que necessita el carinyo i la confiança de la gent. El conec i sé com funciona. L'any passat ho va passar malament i ell, com la resta de l'equip, està en un moment on es creu molt amb el que fem".

Objectiu de la temporada: "no és cap altra que competir setmana rere setmana. Ara hem d'anar al camp de l'Ebro i continuar amb la mateixa línia".

L'actuació de Fernando Pajarero, que tornava a la titularitat per la sanció de Grego Sierra: "estic molt content amb el Fer. Està clar que estar diverses setmanes sense jugar no és fàcil i és important que els jugadors sàpiguen que confio amb ells. Sempre intento buscar el millor per l'equip i avui el Fer ha fet un partit molt i molt complet".

Edgar Hernández: "Tres punts importants davant un súper equip"

Publicitat

Sobre el guió del partit: "hem fet una gran primera meitat i a la segona meitat es tractava de ser sòlids i que no passessin gaires coses. Hem aconseguit tres punts importants davant un súper equip".

Golejador: "s'ha de valorar el treball de tot l'equip i no l'individual per continuar creixent".

Tercers, a només dos punts del líder: "L'eufòria de l'afició és bona però nosaltres hem de tenir calma sense anar més enllà del següent partit".

Mackay: "l'equip ha tingut la tensió necessària per evitar una nova remuntada".

Porteria a zero: "l'equip és molt sòlid i avui s'ha tornat a veure. Nosaltres hem estat molt superiors a la primera meitat encara que hi ha hagut una jugada clau amb l'ocasió de Pereira i posteriorment l'1 a 0.

El bon moment de l'equip: "Avui l'equip ha estat a un gran nivell. M'agradaria destacar a Pajarero, que duia diverses setmanes sense jugar. Sabíem que era un partit important i veníem emprenyats d'Andorra. L'equip ha tingut la tensió necessària perquè no es repetís la remuntada contra un gran equip tot i que no travessava un bon moment".

El Sabadell liquida el Nàstic en una gran primera part (2-0)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top