Publicitat
CASTELLAR

Impressores 3D a l’abast de la ciutadania

Eines de fabricació controlades per ordinador / Aj. de Castellar

Un nou espai s’obrirà a la ciutadania perquè tingui accés a eines de fabricació digital, cap a finals de novembre. Impressores 3D, una fresadora, una talladora làser o un plòter de vinil, per exemple, seran alguns dels recursos que tothom qui realitzi una breu formació podrà utilitzar per dissenyar i crear objectes. En definitiva, posar fil a l’agulla a projectes innovadors, a més de poder-los compartir.

La iniciativa rep el nom de Lab Castellar i estarà ubicat a l’edifici del Mirador d’aquest municipi vallesà. Pretén potenciar la innovació en diferents àmbits, com l’educatiu, l’empresarial o el social. Un laboratori per sumar-se a l’onada de la digitalització i la indústria 4.0.

Lab Castellar també organitzarà periòdicament diverses propostes formatives amb l’objectiu que tothom pugui assolir els coneixements necessaris per fer realitat les seves idees. De moment, s’han previst set cursos: cinc de sis hores de durada (un d’introducció al disseny 3D, un d’introducció al disseny vectorial i tres de teòric-pràctics sobre vinil, làser i impressió 3D FDM) i dos de 20 hores de durada sobre 3D FDM i làser vinil.

Publicitat
Comentaris
To Top