Publicitat
Ciutat

Obren un expedient al local La Nit

L’Ajuntament de Sabadell ha obert un expedient sancionador al local La Nit, l’únic local d’oci al centre de Sabadell amb llicència fins a les 5 h obert des del passat 5 de juliol. Segons fonts municipals, l’expedient es deu a una inspecció el passat dijous 31 d’octubre, quan la discoteca havia superat l’aforament permès. L’expedient s’està tramitant.

En aquest sentit, fonts de l’Ajuntament de Sabadell expliquen al D.S. que s’està estudiant una modificació de l’actual ordenança d’urbanisme en l’ús i l’horari de les llicències en bars musicals. L’Ajuntament respon així a les queixes veïnals rebudes pel que fa a les molèsties a l’espai públic i els sorolls nocturns.

Convivència cívica

D’altra banda, el consistori està redactant una ordenança de convivència cívica per “regular aquestes situacions i pal·liar la problemàtica de convivència entre locals i veïns”. D’aquesta manera, l’Ajuntament pretén combatre les molèsties que provoca el comportament d’alguns usuaris als carrers –per tant, un problema d’espai públic– en sortir dels locals en qüestió o, directament, en cas de no entrar.

En declaracions a Radio Sabadell, el tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial, Jesús Rodríguez, va afirmar que “és un problema que s’ha derivat del tancament de la Zona Hermètica” i disculpa el local dels problemes de soroll: “Sabadell ha perdut el seu espai d’oci i els ciutadans han traslladat aquest ús al Centre”, va dir. La nova normativa no només s’aplicaria a noves obertures, sinó que tindria un caràcter retroactiu i afectaria als locals que ja disposen de llicència, amb una moratòria per adaptar-se.

Veïns de La Nit denuncien crits i baralles al carrer

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top