SANT QUIRZE

Sant Quirze es bolca amb els refugiats

El mercat solidari celebrat a Sant Quirze / AJUNTAMENT DE SANT QUIRZE

Centenars de contes i joguines van ser el pol d’atracció per als santquirzencs al parc de les Morisques, diumenge passat. A sobre de diversos taulells, es va amuntegar material recollit durant el mes de novembre a diferents centres educatius del municipi.

Però, més enllà de poder comprar objectes de segona mà en bon estat, el que de veritat va moure la majoria de persones va ser la finalitat de la jornada: recaptar diners per destinar als refugiats dels conflictes armats que hi ha a la Mediterrània. Amb aquesta intenció, el Mercat Solidari va aconseguir més de 1.600 euros per fer front a la crisi humanitària.

Durant el diumenge, el municipi va acollir altres activitats solidàries. Al parc de les Morisques van actuar els Blue Captains, un trio musical que va versionar grans grups dels anys 60 i 70, com els Rolling Stones, Beatles o Led Zeppelin. Al matí, també es va fer un taller dirigit als infants per fer-los reflexionar sobre la situació de les persones refugiades. A la tarda, va ser el torn de Teatre Quimera, que, a través d’una representació infantil a la sala Josep Brossa, va recollir fons per destinar a projectes de l’Ateneu del Món.

Mes de la Solidaritat

Les activitats d’aquest diumenge van ser l’eix central de la campanya El mes de la solidaritat, pels drets humans. Fins al 30 de novembre encara es podrà visitar una exposició del periodista Marc Espín sobre El Salvador.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top