Publicitat
Vallès

Unes 7.000 persones a la festa de la cervesa de Palau-solità i Plegamans

La fira va atraure unes 7.000 persones / AJUNTAMENT DE PALAU

La cervesa artesana i les tapes han estat protagonistes aquest cap de setmana a Palau-solità i Plegamans, on s’ha celebrat la primera edició de la Fira Tapa’n’Birra, a la plaça de la Vila. S’hi han reunit fins a sis cerveseries catalanes, d’entre les quals una de santcugatenca, la Senglaris.

La cita, que era d’entrada gratuïta, ha anat acompanyada de moltes activitats, com tasts guiats de cervesa, música en directe i tallers participatius. Per als més petits, hi ha hagut animació infantil itinerant, contes i jocs de cucanya.

Publicitat

Una de les propostes més curioses, sens dubte, ha estat el concurs d’escopir pinyols. Restaurants i bars del municipi també van sumar-se a la iniciativa oferint tapes. Veient l’èxit, el més probable és que hi hagi una segona edició.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top