Publicitat
Esports

Pajarero aposta per la "solidesa" i mantenir el discurs del "partit a partit"

Fernando Pajarero juntament amb Aarón Rey abans del duel contra el Nàstic /Lluís Franco

Jornada a jornada. És el missatge invariable del vestidor arlequinat malgrat consolidar-se a la zona de privilegi i tenir, ara mateix, un coixí de 4 punts sobre el cinquè classificat. Així ho va transmetre Fernando Pajarero, qui va reaparèixer a l'onze titular després d'algunes setmanes a la suplència. "El més important és estar preparat i enganxat a l'equip; estic content de com van sortir les coses i agraeixo les paraules del míster i els companys", va subratllar el central malagueny, en al·lusió als elogis d'Antonio Hidalgo i el porter Ian Mackay sobre la seva actuació al final de partit contra el Nàstic.

Pajarero considera que l'equip ha guanyat en maduresa i "sap dominar totes les situacions", però adverteix que la clau "és mantenir la mateixa línia. Hem de pensar només en el següent partit, no anar més enllà". I el pròxim és el CD Ebro, un club que ell coneix bé perquè hi va jugar. "Tinc un gran record del tracte rebut i la bona temporada que vam fer". Ell va jugar al camp de El Carmen al barri de La Almozara, però aquesta temporada el conjunt aragonès juga els seus partits a les instal·lacions de la Federació Aragonesa, concretament al camp Pedro Sancho. "És un terreny de joc més gran i amb millor gespa. Crec que s'adaptarà millor a les nostres condicions". Però adverteix del poder del rival: "És un equip rocós i molt perillós a pilota parada. Haurem de ser molt sòlids. Mantenir la porteria a zero és clau en aquesta categoria". Ara caldrà veure si Hidalgo manté la confiança en Pajarero o torna Grego Sierra, intocable fins a la seva sanció.

Bus a Saragossa

Com ja ha passat a Llagostera, el Johan Cruyff o Andorra, l'equip d'Antonio Hidalgo tindrà el suport d'un bon nombre de seguidors en el derbi arlequinat al camp del CD Ebro. L'autocar organitzat pel club ja compta amb 32 inscrits i s'han venut més de 40 entrades pel partit. El preu total és de 30 euros, amb sortida a les 7 del matí perquè el partit s'inicia a les 12 hores. Les oficines del Centre d'Esports estaran obertes aquest dijous i divendres per tramitar noves inscripcions.

Publicitat

D'altra banda, ha sorprès, i no ha agradat gens, l'horari imposat per TV3 del pròxim compromís arlequinat a la Creu Alta. El Sabadell-Ejea ha quedat programat pel dissabte 30 de novembre a les 6 de la tarda. Es considera que aquesta circumstància pot restar afluència de públic i, de retruc, coincideix amb un altre esdeveniment esportiu important a la ciutat com és l'atractiu derbi de futbol sala entre Escola Pia i Club Natació Sabadell.

Entrevista a Edgar

En l'edició de paper de Diari de Sabadell d'aquest dijous podreu trobar una entrevista exclusiva a Edgar Hernández. El davanter gavanenc està en un gran moment de forma i explica les claus de la seva transformació després d'un any de gran patiment en l'aspecte col·lectiu i individual. Diu que ara se sent "feliç" i fa responsable del canvi al tècnic Antonio Hidalgo. Són les reflexions de l'actual pitxitxi arlequinat amb 4 gols.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top