Publicitat
Ciutat

Uns 200 'zombies' sortiran al centre de Sabadell aquest divendres

Activitat de maquillatge 'zombie' a Sabadell / AJUNTAMENT DE SABADELL

Aquest divendres el centre de Sabadell quedarà ocupat pels zombies. De 17 a 19.30 h se celebrarà la III edició de la gimcana Jove Zombie SBD, en el marc de les activitats conjuntes que es porten a terme des de la Xarxa d’Espais joves de la ciutat.

La plaça del Doctor Robert en serà l'epicentre, així com els carrers propers, i comptarà amb la presència de la unitat mòbil del servei de Joventut per tal de donar a conèixer tant els espais joves, com els recursos i serveis que s’ofereixen des de l’Oficina Jove Sabadell. Per tal que tots i totes les participants s’enduguin un record d’aquesta activitat, podran immortalitzar-se en un 'fotomatón', ubicat a la mateixa plaça.

Publicitat

Un any més, es comptarà amb el suport i la col·laboració de l’alumnat de l’institut Ribot i Serra: per un cantó, els i les alumnes de 1r del CFGS d’Animació Sociocultural assumiran la tasca de gestors/es i dinamitzadors/es de l’activitat (realitzant el disseny de les proves i materials necessaris, elaborant vídeos de difusió, etc., i dinamitzant-ho el dia del seu desenvolupament). Per l’altre, l’alumnat de 2n de CFGM d’Estètica i bellesa elaborarà el maquillatge de zombie de tots els col·laboradors.

Els i les zombies participants podran acabar la festa amb un berenar. L’activitat arriba a la tercera edició consolidada dins la programació anual de propostes de la xarxa, ja que té molt bona rebuda per part del jovent. La darrera edició va comptar amb una total de 80 participants. Enguany ja hi ha al voltant de 200 inscripcions formalitzades.

Ajornada la concentració ‘zombie’ de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top