ESPORTS

"Després del Godó, el Campionat de Catalunya és la millor ocasió per veure jugadors de qualitat"

El president del Cercle, Jordi Andreu; el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo; i la regidora dEsports, Laura Reyes / CERCLE

La cita més destacada de la Federació Catalana de Tennis repetirà per tercer any consecutiu a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856. El club acollirà el Campionat de Catalunya absolut per equips masculí i femení, que se celebrarà del 27 al 30 de novembre. Durant aquests quatre dies, es podrà gaudir del joc dels equips amb més puntuació en el rànquing del país.

"És un orgull que sigui aquí, a les nostres instal·lacions. Després del Godó, és la millor ocasió per veure jugadors de qualitat tennística a Catalunya. I a això se li ha de donar un valor", ha recalcat Jordi Andreu, president del Cercle Sabadellès, en la presentació que ha acollit divendres al matí el club. En aquest sentit, ha ressaltat l'esforç que això comporta: "No és fàcil portar jugadors a aquesta alçada de la temporada, en què alguns estan de vacances o jugant a fora de l'Estat. Però tots els capitans fan un esforç per portar aquí els millors equips".

Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis, ha assenyalat que, de cara a l'any vinent, s'estan meditant novetats en el model de competició per respondre a l'interès de molts equips per ser al Campionat: "Hem de compaginar l'excel·lència i la possibilitat que nous clubs hi participin, per això regularem una prèvia a la competició". Per acabar, Laura Reyes, regidora d'Esports de l'Ajuntament, ha agraït al Cercle Sabadellès la tasca de consolidar el tennis a la ciutat.

EL CT BARCINO, FAVORIT

Aquest matí, les instal·lacions també han acollit el sorteig del Campionat de Catalunya, que ha anat a càrrec del jutge Jordi Margó. Pel que fa a la competició masculina, si es té en compte el rànquing de català, el CT Barcino parteix com a favorit, amb 146.008 punts. En segona posició, el RC de Polo de Barcelona en té 19.172, i en tercera, el Cercle Sabadellès, 9.959.

Quadre del Campionat de Catalunya masculí / DS

A la femenina, el CT Barcino també és cap de sèrie, amb 239.697 punts. El RCT Barcelona-1899 i el Cercle en tenen, respectivament, 89.118 i 7.495.

Quadre del Campionat de Catalunya femení / DS

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top