EDITORIAL

Referents

Miquel Martí va rebre dijous el Premi Tenacitat 2019 del Rotary Club Sabadell. El president del Grup Moventia és un dels referents de la ciutat. La comissió del guardó va valorar la seva resistència i constància, que han convertit una empresa familiar en un grup amb més de 4.000 treballadors i que tancarà l’any amb una facturació de 700 milions d’euros. Per això, quan aquest sabadellenc afirma en una entrevista al D.S. que la ciutat necessita un revulsiu, cal escoltar-lo. La seva aposta és el desenvolupament del riu Ripoll per allotjar empreses de coneixement i aprofitar la proximitat amb Barcelona.

Un altre referent sabadellenc és la Creu Roja, que gràcies als seus socis, voluntaris i empreses desenvolupa projectes per fer una ciutat millor. No ens podem oblidar d’un referent que malauradament ens ha deixat: Joan Cuscó. Trobarem a faltar les seves aportacions a la cultura i sobretot el seu amor per Sabadell.

Comentaris
To Top