Publicitat
BADIA

Detingut per conduir begut i bolcar el seu cotxe a la C-58

Els Mossos van detenir diumenge un home per conduir begut i provocar un accident a l'alçada de la C-58 en sentit nord a Badia, on el seu cotxe va quedar bolcat. El sinistre es va produir al voltant de les 7 h, segons informa la policia catalana.

El cotxe bolcat enmig de la C-58 / MOSSOS

En l'accident s'hi van veure implicats dos vehicles més, tot i que l'únic ferit va ser el conductor que va donar positiu per alcoholèmia en registrar una taxa de 0,62 mg/l quan el límit màxim genèric permès és de 0,25 mg/l. El SEM el va traslladar a un centre hospitalari que no ha transcendit.

A l'home se l'acusa d'un presumpte delicte de conducció temerària sota els efectes de begudes alcohòliques.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top