Publicitat
Esports

El Sabadell s'agafa al fortí de la Creu Alta per arribar al Nadal en 'play-off'

Els arlequinats volen mantenir l'idil·li amb l'afició /Ll. Franco

En plena recta final de la primera volta del campionat, les càbales del Sabadell passen per la Creu Alta. Tres dels cinc partits que falten per arribar a l'equador de la lliga els disputarà com a local. A això s'agafen els arlequinats per consolidar la seva privilegiada posició de 'play-off'. El conjunt d'Antonio Hidalgo, després d'un inici dubitatiu a casa (derrota contra el Castelló i empat davant el València Mestalla), ha aconseguit fer-se fot i ja suma tres victòries consecutives: Espanyol B (3-1), Badalona (1-0) i Nàstic (2-0).

L'objectiu és eixamplar aquesta bona ratxa a la Creu Alta amb tres triomfs més davant les visites de l'Ejea (dissabte que ve a les 18 h), AE Prat i Lleida Esportiu, aquests dos últims de manera consecutiva. Entremig quedarà l'últim desplaçament del 2019 al Municipal de Cornellà, partit que es jugarà el dissabte 7 de desembre en un horari força intempestiu: 8 del vespre. La primera volta es tancarà ja el 2020 al Mini de la Ciutat Esportiva de Vila-real davant el filial groguet i llavors s'enllaçaren dues sortides seguides perquè el primer duel de la segona volta serà al Nuevo Castàlia.

Amb 26 punts i 4 de coixí sobre la cinquena plaça, assegurar els 9 següents punts de casa garantiria la posició de 'play-off' aquest Nadal. El vestidor arlequinat aposta per la prudència i mantenir el discurs del 'partit a partit'. Ara només pensa en l'Ejea, partit que s'avança a dissabte per la retransmissió de TV3. El club ha posat en marxa una iniciativa 2x1 que permet adquirir dues entrades al preu d'una. Pels socis, al preu de 10 euros (general) i 25 (tribuna) i pels aficionats, 15 i 30 euros respectivament.

Publicitat

"Les notes a final de temporada"

Xavi Boniquet admet que "mentiria si dic que no miro la classificació. M'agrada veure'n's allà a dalt, però també sé que les notes es donen a final de curs. Cal seguir treballant igual i no relaxar-nos. L'Ejea, per exemple, és un bon equip que està jugant molt bé a futbol i la seva posició a la taula no es correspon amb la seva qualitat", adverteix. El migcampista terrassenc s'ha convertit en peça important per a Antonio Hidalgo, utilitzat en dues posicions, com a mig centre o mitja punta. "Em sento còmode en les dues, el més important és entrenar dur per continuar jugant on sigui". Tot apunta que dissabte continuarà en la seva ubicació més avançada i més després de confirmar-se la sanció d'un partit a Aarón Rey després de la seva expulsió amb vermella directa a Saragossa.

La greu lesió del sevillà Antonio Romero a l'estiu va propiciar el fitxatge de Boniquet quan estava fent la pretemporada amb el Badalona. "És impossible dir que no al Sabadell, un gran club amb una gran afició. No va ser una aposta sinó que jugar al Sabadell és un luxe", subratlla.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top