Publicitat
Ciutat

Mares i àvies per la República lliuren el seu manifest als Mossos

Representants del col·lectiu MAR amb els Mossos de Sabadell / LLUÍS BRUNET

El col·lectiu Mares i Àvies per la República (MAR) han lliurat la tarda de dimecres el seu manifest als Mossos d’Esquadra de Sabadell. Els han atès tres agents, un dels quals era l’intendent en cap del cos a Sabadell.

Carme Salvans, del col·lectiu MAR, diu que la trobada ha anat molt bé i que “hem explicat que en el context en què estan les coses, hem d’anar tots amb calma, els nostres joves no són violents. Han sortit al carrer perquè no estant d’acord amb tot el que està passant”. Per aquest motiu ha afegit que s’estan organitzant per a defensar els drets i llibertats. Salvans diu que “no volem ni que els peguin, ni que acabin detinguts i a la presó, ja que les conseqüències per tots són molt negatives per tothom”.

Segons aquest col·lectiu, la repressió policial ha estat desproporcionada i han estat víctimes de la “impunitat policial”. El manifest també parla dels fiscals i jutges que acusen els joves de ser terroristes. El manifest que ha estat lliurat als comandaments dels mossos de Sabadell, també parla dels jutges i fiscals que acusen els joves de ser terroristes i asseguren que s’han organitzat per defensar els fills i els nets “que han sortit al carrer com a resposta a la sentència del Tribunal suprem, i han estat víctimes de la “impunitat policial”.

Aquest dijous repetiran l’acció a l’Ajuntament de Sabadell, on lliuraran el manifest a l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés.

Publicitat
Comentaris
To Top