Ciutat

Farrés trasllada la construcció del CAP Can Llong i l’oncologia pediàtrica del Taulí a la consellera de Salut

Alba Vergés, signant el llibre d'honor de Sabadell / AJUNTAMENT DE SABADELL

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha visitat aquest dijous al matí l’Ajuntament de Sabadell, una trobada, però, que s’ha fet en la intimitat i sense convocatòria pública als mitjans. Vergés s’ha reunit amb l’alcaldessa, Marta Farrés, i ha signat el llibre d’honor de la ciutat al Saló de Plens. A la reunió també hi ha assistit el regidor d’ERC i exalcalde Juli Fernàndez, en qualitat de delegat del Govern.

Segons informen fonts municipals, en la reunió s’han tractat temes que afecten la ciutat, com ara l’oncologia pediàtrica de l’Hospital Parc Taulí, que aquest any s’ha derivat en gran part a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, o la construcció del CAP al barri de Can Llong. Precisament, aquest dimecres Farrés, en un debat organitzat per Sabadell Cercle d’Entitats, va exigir a la Generalitat la construcció del nou CAP i va expressar el seu rebuig a la retirada del servei d’oncologia pediàtrica del Parc Taulí. En clau de salut, va deixar clar que si es fa el nou hospital vallesà Ernest Lluch, que hauria de donar cobertura als municipis de Cerdanyola, Montcada, Ripollet, Barberà i Badia, “ha de ser gestionat per la Corporació Sanitària del Parc Taulí” perquè amb l’actuació no es perdin més serveis.

Després d’assistir al consistori, Vergés s’ha desplaçat a una altra reunió amb la direcció de l’hospital sabadellenc. Arribada al Taulí a les 10 h, un grup de persones l’esperaven per reclamar-li el retorn de l’oncologia pediàtrica. La consellera els ha atès a les portes de l’edifici La Salut i posteriorment s’ha trobat amb els responsables del centre i ha visitat diferents àrees de l’hospital, com Salut MentalAtenció a la Dona i a l’Infant.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top