Ciutat

Convocada una vaga a Renfe pel 5 i el 20 de desembre

Un tren de Rodalies a l'estació de Sabadell Centre / VICTÒRIA ROVIRA

La Confederació General de Treballadors (CGT) ha convocat els treballadors de Renfe a fer vaga el 5 i el 20 de desembre, coincidint amb el pont de la Constitució i amb el cap de setmana d’inici de les vacances de Nadal. El sindicat, minoritari en el comitè d’empresa, ha convocat una aturada per criticar la “falta de voluntat de diàleg”, la “desgana” i el “passotisme” de l’operadora i del ministeri de Foment, han detallat en un comunicat.

A més, també han apuntat que volen protestar per la falta de personal i la política de “privatitzacions i externalitzacions” que s’està duent a terme en el sector ferroviari. Les aturades convocades pel dia 5 de desembre estan programades entre les 0.00 h i les 4.00 h, entre les 11.00 h i les 15.00 h i les 20.00 h i els 24.00 h. Pel dia 20 han convocat una vaga de 23 hores.

Totes dues convocatòries s’estenen als treballadors d’Adif.

Comentaris
To Top