Publicitat
EDITORIAL

Lideratge i relat

Ahir va ser una nit important a Sabadell. Mentre que a l’Imperial s’estrenava el documental de la Colla de Sabadell, la cirereta d’aquest magnífic Any de la Colla que ja s’acaba; a l’Auditori de Fundació 1859 Caixa Sabadell l’alcaldessa, Marta Farrés, protagonitzava l’acte final del cicle de debats que el Cercle d’Entitats va organitzar durant la campanya electoral. El cicle va néixer marcat per la incertesa del resultat electoral, en un moment en què les entitats (llavors una quarantena, avui més d’un centenar) vivien amb inquietud una ciutat que sentien estancada, on el lideratge del govern quadripartit no es percebia prou (malgrat que alguns dels seus projectes, com passa sovint, veuen ara la llum).

Farrés va respondre a les promeses adquirides desglossant un catàleg sòlid de projectes, compromisos i posicions polítiques, que ja conformen les línies estratègiques del mandat i en les quals els barris, l’equilibri territorial i els equipaments pesen molt. Va mostrar lideratge, pragmatisme, coneixement de la ciutat i capacitat de gestió. Li falta, al projecte de Farrés, un element essencial de les estratègies guanyadores: un relat ambiciós que generi il·lusió i reforci la identitat de la ciutat i, per tant, també la seva cohesió social i territorial. L’eficàcia és vital, però si s’uneix a un relat i a una visió compartida, és imbatible.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top