Ciutat

El Taulí inaugura el seu primer arbre de Nadal

Alumnes de l’escola Samuntada han encès aquest dijous al vespre el primer arbre de Nadal del Taulí, situat a la plaça central de l’hospital. Hi serà durant tot el període nadalenc, s’il·luminarà cada dia al vespre i està patrocinat per Amazon. Els Pallapupas han amenitzat l’estrena.

L’arbre, al Taulí / D.S.

Després d’escalfar la veu cantant nadales i preparant el compte enrere, finalment i gràcies l’ajuda d’uns elfs que han recollit i portat a la plaça diferents infants hospitalitzats, han pogut encendre les llums de l’arbre per primera vegada. La festa ha acabat amb un berenar per a tots els assistents.

El president del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, Modesto Custodio, ha explicat que “estem entrant en època nadalenca i això omple de sentiments de generositat, solidaritat, compromís i esperança”; amb l’arbre i aquest acte, ha dit, volen transmetre aquests valors. El màxim responsable de la corporació també ha apuntat que l’arbre és una manera més d’humanitzar els espais i, juntament amb el tracte humà dels professionals del Taulí, buscar que l’estada sigui el més confortable possible.

Comentaris
To Top