Esports

Còmode triomf de l’OAR Gràcia sobre La Salle Montcada (34-27)

Jordi Sancho, amb 10 gols, el màxim anotador gracienc / Èric Altimis (Cedida)

Amb el lògic recel perquè La Salle Montcada venia de posar fi a la ratxa negativa, però amb la preocupació un xic alleujada per l’absència del carismàtic Pau Maresma en el conjunt visitant, el l’OAR Gràcia va afrontar el partit d’aquest dissabte amb l’objectiu de mantenir la tercera posició, a remolc dels capdavanters Sant Martí i Sant Quirze.

Els sabadellencs ho van aconseguir folgadament i per tant es pot parlar d’una victòria còmode per la diferència en el resultat definitiu, De fet força còmoda perquè l’enfrontament es va decidir tot just començar la segona meitat. S’havia arribat al descans amb l’ajustat 16-13 però en un tancar i obrir d’ulls, el Gràcia, va obtenir altra vegada un esplèndid rendiment al seu joc en els primers minuts de la represa.

No n’havien passat encara 7 quan el parcial 7-1 s’havia encarregat de triplicar la diferència i de sentenciar (23-14). Liderats per Jordi Sancho (10 gols), els verd-i-blancs es van posar aviat el caramel a la boca i, com la jornada anterior, van poder assaborir l’obtenció dels punts en la llarga fase d’intercanvi de gols fins al toc de botzina (34-27). L’OAR segueix tercer, igualat amb el Granollers.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top