Ciutat

La cursa solidària de la UAB espera recaptar més de 15.000 euros per a La Marató de TV3

Presentació de la 8a cursa solidària UAB / D.S.

El Taulí i la UAB han presentat aquest dimarts la 8a edició de la cursa solidària de la UAB, que destinarà tota la recaptació a la lluita contra les malalties minoritàries que aquest any promou La Marató de TV3. L'esdeveniment serà el 15 de desembre amb sortida i arribada a la Vila Universitària; començarà a les 10 h.

Enguany, l'objectiu és superar els 15.000 euros recaptats l'any passat, i també els 1.800 participants que hi va haver. Hi haurà quatre modalitats diferents: la cursa d'11,6 km, la cursa de 6,5 km, la caminada de 6,5 km i la caminada de 480 m per a persones de mobilitat reduïda.

Les inscripcions per participar-hi i ser voluntari ja estan obertes al web www.cursauab.cat, on també es poden fer donacions. La presentació s'ha fet a l'hospital sabadellenc per l'estreta relació que hi ha entre les dues institucions, tant pel que fa a estudiants com a professionals, i a l'Aula Universitària de la UAB al Taulí.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top