BARBERÀ

Presó per a un home després d’atracar un comerç a punta de navalla i fugir amb una moto robada

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 28 de novembre un home de 32 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació en un comerç de Barberà del Vallès. Posteriorment, els investigadors de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van relacionar el detingut amb un robatori amb violència i intimidació a Girona l’11 de novembre i van comprovar que la motocicleta que duia havia estat robada a Barcelona el 2 de novembre.

Agents de Barberà del Vallès van informar a totes les patrulles de la zona, el dia 28,  que un home acabava de robar amb violència i intimidació en un comerç del municipi. Els testimonis van facilitar una informació molt acurada de l’autor i que l’home havia fugit del lloc amb una motocicleta. Amb aquesta informació, una patrulla de mossos de Santa Coloma de Gramenet van relacionar un home que havia aparcat malament la seva motocicleta i acabava d’entrar en un comerç de la ciutat amb el presumpte autor.

A presó

Un cop dins de la botiga els agents es van identificar i van escorcollar al jove que duia a sobre un parell de guants, tapaboques, una navalla, 180 euros, les claus d’una motocicleta i un telèfon mòbil. El jove va ser detingut en aquell moment com a presumpte autor d’un robatori violent a Barberà del Vallès. L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet el 30 de novembre qui va decretar el seu ingrés a presó.

Comentaris
To Top