Publicitat
CERDANYOLA

Nou semàfor a la carretera de Bellaterra

El lloc on se situarà el semàfor / CEDIDA

La Diputació de Barcelona iniciarà la setmana vinent les obres d’implantació d’un nou semàfor a la carretera de Bellaterra, una via molt concorreguda per sabadellencs per anar a Sant Cugat del Vallès. Concretament, se situarà al pas de vianants situat davant d’una llar d’infants.

L’actuació té un pressupost d’adjudicació de 24.827,80 i un termini d’execució de dos mesos, i es fa realitza en un tram de carretera de doble sentit de circulació i un carril per sentit, amb vorera als dos marges. El pas de vianants està situat en un revolt tancat davant d’una llar d’infants.

Plànol de l’emplaçament del nou semàfor / CEDIDA

Actualment el pas està senyalitzat horitzontalment i verticalment i el límit de velocitat de la via en aquest tram és de 30 km/h, amb senyals de presència de nens i e limitació de velocitat. El nou semàfor comptarà amb un polsador al pas de vianants, que es reforçarà amb preavisos en els dos sentits de circulació.

Publicitat
Comentaris
To Top