Esports

L’Escola Pia assalta la pista del líder Mataró amb gols de Torras i Sardà

Jordi Sardà va agafar el rol de líder en absència de Pep Font / Ll. Franco

Cop d’autoritat. L’Escola Pia afrontava la tercera prova de foc consecutiva amb la visita a Mataró i els de Can Colapi van aconseguir el tres de tres gràcies als gols de Jordi Torras i Jordi Sardà (1-2). El repte, tot i no ser gens fàcil, va servir per demostrar que quan l’equip de Can Colapi s’ho proposa, és capaç d’oferir la millor versió i convertir-se en un bloc molt sòlid difícil de superar. Novament, la defensa escolàpia va tornar a ser el pal de paller en què l’equip va créixer per aconseguir els tres punts.

Els sabadellencs van ser els clars dominadors en el joc en un primer temps en què Jordi Torras va avançar els de Pedro Donoso gràcies a una recuperació a camp contrari (0-1). En el segon temps, el guió del partit va canviar radicalment i els maresmencs, demostrant el perquè del seu lideratge, van posar setge a la porteria de Josep Maria –un autèntic mur, que des que ha recuperat la titularitat, l’equip només ha encaixat dos gols en tres partits–, novament, estel·lar sota pals. Quan ja s’havien disputat els primers deu minuts de la represa, una jugada aïllada va situar el 0 a 2; combinació entre Marc Pagès i Santi Sardà perquè Jordi Sardà, el petit dels germans, fes el segon amb un cop de cap. Una glopada d’aire fresc per continuar defensant la renda al marcador.

Publicitat

Tot i que el Mataró va utilitzar la tàctica del porter-jugador durant prop de cinc minuts, l’Escola Pia va saber mantenir la porteria a zero fins als últims segons quan el líder va poder fer el gol de l’honor. Tercera victòria consecutiva que permet continuar l’escalada de posicions i confirmar el bon moment d’un equip que, amb 21 punts, se situa a tocar de les places de 'play-off' refent-se d’un inici força irregular.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top