Publicitat
Esports

“Al Sabadell em sento com a casa i la meva ambició és màxima”

El tècnic de Canovelles juntament amb el director general, Bruno Batlle, i el director esportiu, Jose Manzanera / Lluís Franco

Les primeres reflexions d’Antonio Hidalgo, després de signar la renovació pel Centre d’Esports Sabadell per dues temporades més, han estat de total satisfacció. D’entrada ha agraït la confiança del Consell d’Administració encapçalat pel president Esteve Calzada, els homes de la parcel·la esportiva i el treball de Juvenal i tot el seu cos tècnic, auxiliars i, per suposat, els jugadors, tant els que van estar en la recta final de la passada temporada com els que han continuat i han vingut en l’actual. “Sense ells tot això no seria possible”, ha subratllat en la roda de presentació de l’acord, juntament amb el director general Bruno Batlle i el director esportiu, Jose Manzanera, renovat també fins a l’any 2022.

La continuïtat d’aquestes dues figures, director esportiu i entrenador, significa “que s’està fent una bona feina i la plena confirmació del projecte esportiu”, ha explicat Bruno Batlle. “Li donarem les eines a Hidalgo -manté- perquè tots som molt ambiciosos. Ell ha entès el que necessita el club i el que volem nosaltres. És un entrenador molt exigent i no només valorem la trajectòria d’aquesta temporada sinó el que va aconseguir l’any passat en una situació molt delicada per l’entitat”.

Hidalgo ha deixat molt clar que “quan m’ho van plantejar de seguida vaig contestar que sí. Això és casa meva, em tracten com si fos a casa i entenc que em valoren moltíssim. Ells van apostar per mi en un moment difícil quan jo no havia entrenat a quasi ningú i això és important”. De totes maneres, en el contracte hi ha clàusules que podrien permetre la seva marxa en cas de rebre ofertes importants de superior categoria.

Publicitat

També renova Juvenal

El missatge del tècnic de Canovelles, però, es manté ferm. “Tot just hem posat unes bases i hem començat a caminar. Ara tot va de cara, però no ens podem aturar. No hem fet res encara. La renovació em reforça com a entrenador i també em carrega d’una exigència molt gran a l’esquena. En ambició em poden igualar, però no superar. Els objectius que tenim plantejats des del club són difícils i el meu punt de realitat és molt gran. Estem envoltats de clubs amb un gran pes i filials amb moltes més possibilitats, però ens deixarem la pell per arribar el més amunt possible”, ha assenyalat. També ha confirmat la continuïtat de Juvenal -“un gran suport per a mi i gran coneixedor de la casa”- i la resta del cos tècnic.

Ara toca pensar en els jugadors

Amb la renovació de Manzanera i Hidalgo, ara pot començar la planificació de futur amb més marge. En les pròximes setmanes es podrien accelerar fins i tot diverses renovacions de jugadors considerats importants en el projecte, cas del porter Ian Mackay. “Quan es planifica amb temps tot és més senzill, però ara estem en plena competició i cal centrar-se en això”, ha dit Manzanera. No sembla que el mercat d’hivern sigui gaire mogut i els fitxatges vindran de la mateixa plantilla amb la recuperació dels lesionats. El club també vol llençar una crida a la ciutat i comarca per donar suport a l’equip de cara a aquesta recta final de la primera volta i la segona amb la campanya d’abonaments de mitja temporada. “Necessitem sentir la gent al darrere”, ha subratllat Bruno Batlle.

Jose Manzanera: “La continuïtat sempre pot ajudar a obtenir millors resultats”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top