Publicitat
SANT QUIRZE

Joguines solidàries per a 72 famílies, a Sant Quirze

L’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i la sotsdirectora de l’oficina de Caixabank a Sant Quirze, Núria Martín, acompanyades de la coordinadora de Benestar i Cicles de Vida, Anna Oliva / AJUNTAMENT

L’obra social La Caixa donarà 2.500 euros per la campanya Joguines Solidàries, organitzada per l’ajuntament de Sant Quirze. A la iniciativa, també hi participarà la Creu Roja, que s’encarregarà de distribuir els lots. Es repartiran entre 72 famílies del municipi, La campanya va dirigida a infants i joves, de 0 a 14 anys,  que es troben en situació de vulnerabilitat i en seguiment per part del Servei de Benestar i Cicles de Vida.

Aquest any, se’n celebrarà la 18a edició, presentada per l’alcaldessa Elisabeth Oliveras, i la sotsdirectora de l’oficina de Caixabank a Sant Quirze, Núria Martín, acompanyades de la coordinadora de Benestar i Cicles de Vida, Anna Oliva.

Publicitat
Comentaris
To Top