Oci i cultura

David Vila i Ros presenta ‘El monstre Joan va a l’escola’

David Vila i Ros / Ó. espinosa

Es tracta de la història d’un primer dia de classe molt especial: el d’algú que se sent diferent i que no sap com serà rebut. Un conte, doncs, que parla de la tolerància i que serà presentat demà divendres a La Llar del Llibre (19.30 h) pel seu autor, David Vila i Ros.  

Les il·lustracions d’El monstre Joan va a l’escola són obra dels alumnes de 2n de batxillerat artístic del Col·legi Sagrada Família, sota la coordinació de la professora Xell Gispert i Alier. El llibre el publica el col·legi i el preu de venda serà de 8euros –els diners seran destinats a causes solidàries de l’escola–.

Vila i Ros és professor del Col·legi Sagrada Família. En el camp de la narrativa ha publicat els reculls de contes Ni ase ni bèstia (La Busca, 2010), Verba, non facta (Voliana, 2014) i Roba estesa (Voliana, 2017) i la novel·la per a infants Les sabates esblanades (La Llar del Llibre, 2019). També és autor del conte Nit de Reis a Sabadell i de l’assaig Ciutat de paraules coeditat pel Diari de Sabadell.

Comentaris
To Top